Sale Sale Sale

Nog een paar weken en het jaar 2022 gaat over in het jaar 2023. Wij willen u nog graag op de hoogte houden van onze eindejaar activiteiten:

Vrijdag 16 en zaterdag 17 december onze speciale Kerst inloopdagen. Hou de nieuwsbrief van december in de gaten voor meer informatie!


Gesloten:                               zaterdag 24 december

                                                zaterdag 31 december t/m

                                                maandag 9 januari 2023

Modeshow SUMMER BREEZE

Op zondag 01 mei 2022 organiseerde Il Sogno de modeshow SUMMER BREEZE compleet met veel nieuwe items van o.a. Penny Black, Zilch, Raffaello Rossi, Japan TKY.  Hieronder een impressie van deze goed geslaagde show!

Modeshow Herfst/Winter

La Dolce Vita...succesvolle modeshow!

Florian aan de knoppen...

Modeshow La Dolce Vita

Modeshow LA DOLCE VITA

zaterdag 19/3 ontvangst: 12.30 uur aanvang show: 13.00 uur

zondag 20/3 ontvangst:11.15 uur, aanvang show 11.30 uur

                                           14.15 uur, aanvang show 14.30 uur

Video Nieuwsbrief januari 2022

*deze actie geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen

Kerstinloop 11& 12 december

Wij willen onze vaste abonnees van de nieuwsbrief hartelijk danken voor hun steun in deze warrige tijd en organiseren op zaterdag 11 en zondag 12 december ’n kerstinloop met lekkernijen (uit eigen bakkerij) en drankjes afgestemd op de mooiste tijd van het jaar. Onze winkel is omgetoverd met mooie kerstartikelen, dus naast een prachtige kerstoutfit kunt u wellicht ook nog slagen voor een bijzonder kerstcadeau.

Tijdens deze dagen ontvangt u bij besteding van Euro 20,00 een sfeervol kerstgeschenk(Sirius) en 10% kassakorting op de hele collectie. Beide dagen is onze winkel geopend vanaf 11.00 uur.

Wij zien u graag!!

Aanvang Sale 23 november 2021

Stapelkorting

1=30% 3=40% 5=50%

*Deze actie geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen

Ilsogno mode is klaar voor de mooiste maand van het jaar. Speciaal voor de komende feestdagen hebben wij sfeervolle geschenken ingekocht, sieraden van ontwerpster Marie Rantzau, lichtornamenten Sirius, sjaals Bella Ballou, tassen en portemonnees Smaak Amsterdam, Alix en Baxter.

Het inpakteam staat voor u klaar!

Noteert u alvast in uw agenda:
Zaterdag 11 en zondag 12 december kerstsferen bij il Sogno, 'n tipje van de sluier, wij hebben 'n sfeervolle verrassing voor u in petto (nader bericht volgt)

Speciale sluitingstijden:

Video Nieuwsbrief november 2021

Dinsdag 23 november a.s. aanvang Sale 12.00 uur

Stapelkorting!!!

1 = 30%, 3 = 40%, 5 = 50%

*deze actie geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen

Ilsogno mode is klaar voor de mooiste maand van het jaar. Speciaal voor de  komende feestdagen hebben wij sfeervolle geschenken ingekocht, sieraden van ontwerpster Marie Rantzau, lichtornamenten Sirius, sjaals Bella Ballou, tassen en portemonnees Smaak Amsterdam, Alix en Baxter.

Het inpakteam staat voor u klaar