IL SOGNO MODE

is een damesmodezaak waar persoonlijk advies, aandacht en betrokkenheid voorop staan. De collectie kenmerkt zich door haar veelzijdigheid: van zakelijk tot casual, van vrouwelijk tot stoer. Il Sogno Mode staat bekend om haar ontspannen sfeer waar klanten, onder het genot van een cappuccino, op hun gemak kunnen winkelen.

modeshow 2018

11 & 12 maart

Impressie van de modeshow die op 11 en 12 maart bij il Sogno Mode werd gehouden

Winnares noe laarsjes

Onze winnares Willeke van Soest is super blij met haar Noe laarsjes. Van harte gefeliciteerd!!!

In samenwerking met beautysalon MOOI, eigenaresse SHIRLEY SLEURINK, kunt u bij Il Sogno Mode op afspraak uw nagels laten verzorgen met GelColor van OPI. Deze GelColor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigd. U kunt natuurlijk voor het verwijderen van de GelColor bij Shirley terecht. 

Tip:  vraag Shirley hoe je het beste zelf de GelColor kunt verwijderen. GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en long-lasting eindresultaat. 

KENNISMAKINGSACTIE: Euro 7,50 korting op eerste behandeling. Normale prijs Euro 22,50  

De Leestafel 

De opbrengst van DE LEESTAFEL is geworden € 250,00. Dit bedrag hebben wij mogen overhandigen aan het Natuurkwartier in Nieuwegein (zie link) . Met dit bedrag worden materialen aangeschaft t.b.v. kinderactiviteiten. Kijk ook eens naar de activiteiten agenda voor kinderen, bijzonder leuk wat men allemaal organiseert en onder begeleiding van vrijwilligers. In de loop van dit jaar houden wij u op de hoogte waar men het geld aan heeft besteed.
 
Loop eens binnen met uw kind / kleinkind / nichtje / neef / buurmeisje/-jongen,oppaskind.


Foto: Grietje v.d. Hoek neemt het bedrag in ontvangst van Florian.

lees meer over Het Natuurkwartier